Service og reparation af varevogne

Varevogne

Det er svært at undvære din varevogn i hverdagen. Den skal bare køre hele tiden. Nedbrud og fejl skal udbedres så hurtigt som muligt, så det ikke griber forstyrrende ind i dine planer og det du har lovet dine kunder. Det sørger vi for hos Auto-Blom. Vi sætter en ære i, at få din varevogn hurtigt videre, og er altid fleksible med hensyn til både reparationer og service.

Lad os være din fleksible værkstedspartner

Det ved vi alt om hos Auto-Blom. Som mekanikere er vi også afhængige af, at vores udstyr fungerer og at nødvendige reparationer kan udføres hurtigst muligt, og planlagt service kan lægges på tidspunkter, hvor det griber mindst muligt ind i hverdagen.

Derfor strækker vi os gerne ekstra, og tilbyder f.eks. akut reparation med vores særlige 24/7-ordning. Så behøver du ikke ændre dine planer eller skuffe dine kunder.

Vi rykker ud, når du kører i stå

Kører du i stykker, kan vi også rykke ud og få dig hurtigt videre. Vores mobilværksted er udstyret med alt nødvendigt materiel til enten at udskifte nødvendige reservedele eller reparere og udbedre fejlen så godt, at du og din varevogn kan komme videre. Så kan vi altid aftale tid til reparationen, når det passer dig.

Vi kan f.eks. reparere hydralikslanger og -rør på vareliften, lige som vi kan udføre svejseopgaver på stedet. Samtidig kan vi gennem vores samarbejdspartnere hurtigt fremskaffe reservedele til varevogne af alle mærker, modeller og årgange – også efter almindelig lukketid.

Både bus-, lastbil- og varevognsforhandlere anbefaler Auto-Blom til akutreparationer, når du kører i det Syd- og Sønderjyske område. Vi sørger, for at du kommer hurtigt videre,!

Prøv et rigtigt autoværksted

Hos Auto-Blom hylder vi de stolte traditioner inden for mekanikerfaget. Det betyder, at vi holder ord og gerne går den ekstra meter for at finde den bedste og mest økonomiske løsning på dine problemer med din varevogn. Det har gjort os til en solid samarbejdspartner for mange transport- og logistikfirmaer.

Kontakt os i dag og lad os give dig en rigtig mekanikeroplevelse!

Sådan vil vi gerne huskes!

Har du brug for hjælp,
er vi hurtigt på pletten
- 24 TIMER I DØGNET

Service og reparation af
ALLE BILMÆRKER
- også inden for
garantiperioden

Højtuddannet personale
servicerer alle vognmærker
- STORE SOM SMÅ

BESTIL TID HOS OS NU
til et professionelt tjek
... vi har det rigtige udstyr


Tinggårdvej 3, Ragebøl
6400 Sønderborg
Telefon 74 48 70 07
info@autoblom.dk

CVR nr. 15478705