Serviceeftersyn

Regelmæssige serviceeftersyn er med til at holde dig kørende uden problemer. For serviceeftersynet giver mulighed for at få kontrolleret alle sliddele, efterfyldt alle væsker og opdage slitage og fejl, inden de giver problemer. Hos Auto-Blom foretager vi serviceeftersyn på både biler, varevogne, busser og lastbiler uanset mærke og model. Bestil tid i dag!

Hos Auto-Blom foretager vi serviceeftersyn for både private, vognmænd og firmaer – og vi klarer alle former for køretøjer uanset størrelse. Bestiller du tid til et serviceeftersyn i dag, finder vi tid til din bil inden for maksimalt 3 hverdage.

Skal vi kontakte dig?

Har du et spørgsmål? Ring til os på 74 48 70 07 - Vi sidder klar til at rådgive dig! Eller udfyld denne formular - så ringer vi dig op.

Vi udfører serviceeftersyn i samme kvalitet som forhandleren

Får du foretaget dit service-eftersyn hos Auto-Blom, får du ingen problemer med garantien eller får mindre for bilen, den dag den skal sælges. Vi udfører serviceeftersyn på både biler, varevogne, lastbiler og busser efter de samme service-manualer og med de samme diagnosticeringsprogrammer, som forhandleren anvender.

Så med et stempel fra os i service-bogen er du lige så godt dækket ind, som hvis du var kørt til forhandleren.

Få udført serviceeftersyn inden for 3 hverdage

Du behøver ikke vente længe, for at få foretaget et serviceeftersyn på din bil. Vi finder en tid der passer dig inden for maksimalt 3 hverdage.

Her gennemgår vi din bil, varevogn, bus eller lastbil på alle de kontrolpunkter, producenten har foreskrevet for det aktuelle kilometertal. Derudover undersøger vi dit køretøj med vores avancerede diagnosticeringsværktøj og sikrer os, at alle sliddele og væsker er kontrollerede og i orden.

Så med et serviceeftersyn hos Auto-Blom får du nøjagtigt den samme, professionelle gennemgang af din bil, som du ville have fået hos forhandleren – og lidt til.

Sådan vil vi gerne huskes!

Har du brug for hjælp,
er vi hurtigt på pletten
– 24 TIMER I DØGNET

Service og reparation af
ALLE BILMÆRKER
– også inden for
garantiperioden

Højtuddannet personale
servicerer alle vognmærker
– STORE SOM SMÅ

BESTIL TID HOS OS NU
til et professionelt tjek
… vi har det rigtige udstyr

Quick links

Serviceeftersyn generelt
Bremseeftersyn
Motor og gearkasse
Dæk og Fælge
Udskiftning af forrude
Service af aircondition

Quick menu

Om os
Medarbejdere
Nyheder
Lad os ringe til dig
Kontakt os


Tinggårdvej 3, Ragebøl
6400 Sønderborg
Telefon 74 48 70 07
info@autoblom.dk