Service og reparation af lastvogne og busser

Lastvogne og busser

Som vognmand handler det om at have materiellet i orden. Kører noget i stykker, koster det på bundlinjen. Det ved vi hos Auto-Blom. Vi har fokus på at være fleksible, ligesom vi kommer ud med vores mobilværksted og hjælper dig hurtigt videre, hvis du pludselig kører i stykker.

Som vognmand er det værste, der kan ske, at du bliver nødt til at tage en lastvogn eller bus ud af driften, fordi den er gået i stykker, eller skal til service. Det er her, Auto-Blom kan gøre en forskel.

Vi er fleksible

Som selvstændige erhvervsdrivende forstår vi dine behov hos Auto-Blom. Vi er også afhængige af, at vores udstyr fungerer og at nødvendige reparationer kan klares hurtigt.

Derfor er vi meget fleksible, når det angår udførelsen af planlagte reparationer – og vi forbereder os grundigt. Samtidig kan vi nemt skaffe dele fra vores leverandører på begge sider af grænsen 24/7.

Vi kan reparere og servicere alle mærker, størrelser og årgange af lastbiler og busser og vi sætter en ære i at levere et ordentligt stykke arbejde, der sikrer dig problemfri kørsel.

Vi får dig hurtigt videre

Flere af de store lastbils- og busmærker anbefaler os til akutskader. Det skyldes vores mobile autoværksted, der kan rykke hurtigt ud, hvis du pludselig kører i stykker. Vi kører ud 24/7 og kan enten foretage reparation på stedet eller udbedre fejlen så meget, at du kan køre videre. Så kan du altid få repareret fejlen på vores værksted, når det passer dig.

Med mobilværkstedet har vi også mulighed for at reparere eller lave nye hydraulikslanger, samt udføre mindre svejseopgaver. Så kan vi reparere den del, der er gået i stykker, så du kan komme hurtigt videre. Således bistår vi ofte chauffører med at løse skader og problemer på deres vogntog, mens de læsser af ved det nærliggende Danish Crown-slagteri i Blans.

Vi er altid kun et kald væk!

Sådan vil vi gerne huskes!

Har du brug for hjælp,
er vi hurtigt på pletten
- 24 TIMER I DØGNET

Service og reparation af
ALLE BILMÆRKER
- også inden for
garantiperioden

Højtuddannet personale
servicerer alle vognmærker
- STORE SOM SMÅ

BESTIL TID HOS OS NU
til et professionelt tjek
... vi har det rigtige udstyr


Tinggårdvej 3, Ragebøl
6400 Sønderborg
Telefon 74 48 70 07
info@autoblom.dk

CVR nr. 15478705