Service og reparation af personbiler

Personbiler

En reparation kommer aldrig belejligt i din økonomi og altid på tværs af dine planer – og service på bilen kan være svært at få passet ind i hverdagen, også selv om du får en gratis lånebil imens. Hos Auto-Blom sætter vi en ære i at levere et ordenligt stykke arbejde, hvad end din bil skal repareres eller serviceres. Vi kan reparere og servicere alle mærker, modeller og årgange – også på et tidspunkt som passer dig!

Mislyde og blinkende lamper i instrumentbrættet er altid uvelkommende, uanset om du kører i en ny eller gammel bil. Det betyder nemlig både udgifter og bøvl med at få bilen til mekaniker.

Vi reparerer din personbil, når du har tid

Det forstår vi så udmærket hos Auto-Blom. Derfor strækker vi os langt for at reparere eller servicere din bil, når det passer ind i din hverdag.

Samtidig forbereder vi os altid godt på planlagte reparationer og service, så vi er sikre på, at vi har de fornødne reservedele og forbrugstoffer hjemme, når du kommer. Vi har et tæt samarbejde med reservedelsforhandlere på begge sider af grænsen. Så vi kan hurtigt skaffe dele til stort set alle bilmærker – også uden for normal arbejdstid.

Service og reparation af alle bilmærker

Vi kan servicere og reparere alle bilmærker – også inden for garantiperioden. Vores tilgang til problemløsning og reparation er dog lidt anerledes end på forhandlerens værksted. I stedet for bare at skifte dele, går vi systematisk frem, når vi skal isolere de fejl, der ikke umiddelbart kan lokaliseres til en bestemt del af bilen.

Vi hylder de stolte håndværksmæssige traditioner inden for mekanikerfaget, holder ord og går gerne den ekstra meter og strækker os lidt længere for at finde den bedste og mest økonomiske løsning på dit problem med bilen.

Hos os får du altid repareret bilen hurtigt

Hos os skal du ikke bestille tid flere uger i forvejen til et service eller en reparation. Vi går efter at give dig en tid, inden for 3 dage, som passer til den opgave, du skal have løst – hver gang! Så skal du ikke køre med en fejl eller skade længere tid end nødvendigt.

Kontakt os allerede i dag, uanset om du skal have repareret eller serviceret din personbil.

Sådan vil vi gerne huskes!

Har du brug for hjælp,
er vi hurtigt på pletten
- 24 TIMER I DØGNET

Service og reparation af
ALLE BILMÆRKER
- også inden for
garantiperioden

Højtuddannet personale
servicerer alle vognmærker
- STORE SOM SMÅ

BESTIL TID HOS OS NU
til et professionelt tjek
... vi har det rigtige udstyr

Sådan vil vi gerne huskes!

Har du brug for hjælp,
er vi hurtigt på pletten
- 24 TIMER I DØGNET

Service og reparation af
ALLE BILMÆRKER
- også inden for
garantiperioden

Højtuddannet personale
servicerer alle vognmærker
- STORE SOM SMÅ

BESTIL TID HOS OS NU
til et professionelt tjek
... vi har det rigtige udstyr

Quick links

Serviceeftersyn generelt
Bremseeftersyn
Motor og gearkasse
Dæk og Fælge
Udskiftning af forrude
Service af aircondition

Quick menu

Om os
Medarbejdere
Nyheder
Lad os ringe til dig
Kontakt os


Tinggårdvej 3, Ragebøl
6400 Sønderborg
Telefon 74 48 70 07
info@autoblom.dk